Foci

Szabadulna Kakától a Real

A madridi együttes spanyol lapértesülések szerint szeretettel várja az ajánlatokat a játékosért.

Az As és a Marca egybehangzó véleménye szerint megtörtént a döntés, amelyről a lapok már régóta találgattak: a Real Madrid kész eladni az utóbbi időben sérülésektől hátráltatott Kakát, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Mint ismert, a játékos 2009 nyarán érkezett nagy csinnadratta közepette Milánóból Madridba, Florentino Perez ráadásul 68 és fél millió eurót sem sajnált a brazil szolgálataiért – hat évre írt alá, eddig 25 meccsen lépett pályára a blancóknál, ezeken nyolc gólt szerzett. A világbajnokságon is játszó Kaká kapcsán augusztus 5-én érkezett a rossz hír, mely szerint rakoncátlankodó bal térdét meg kell műteni, emiatt négy hónapra partvonalon kívülre szorult.

A két lap úgy tudja, hogy a Milan és az Inter is minden követ megmozgatna, hogy a labdarúgó visszakerüljön a Serie A-ba, ugyanakkor nem kisebb ellenfelük lesz a licitálásoknál, mint a Chelsea. A londoniakat az olasz Carlo Ancelotti dirigálja, ő pedig már többször is hangoztatta, ínyére lenne, ha korábbi kedvence ismét nála játszana.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik