Foci

Az elnök még mindig zabos Cassanóra

A Sampdoria első emberét, Riccardo Garronét a ma már a Juventust irányító Luigi Del Neri figyelmeztette, hogy ez lesz.

Mint ismert, a gólveszélyes, ám mellé kezelhetetlen olasz támadó egy lemondott klubösszejövetel kapcsán veszett össze Garronéval, aminek szóváltás és sértődés lett a vége.

Azóta számos pletyka járta be a világsajtót, hogy hova igazol az átadólistával fenyegetett Cassano, miközben Olaszországban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a játékos fizetne azért, hogy maradhasson.

Az elnök mindeközben megtörte a csendet és beszélt az esetről az olasz Striscia La Notiziának, elmondta, még mindig haragszik a csatárra, a szurkolók ugyanakkor kérik, békéljen meg a 28 éves labdarúgóval.

„Cassano nagyon durva szavakat használt, ráadásul nagyon komolyan vette őket. Del Neri jól mondta anno, hogy egyszer ugyanazt a hangot üti majd meg velem is, mint tette Franco Sensivel, a Roma elnökével, vagy ahogyan Madridban is csinálta. Amióta idejött, teljesen normális volt, már ha lehet ezt rá mondani. Jó és nagylelkű ember, de ha elveszíti a fejét nem tudja kontrollálni magát. Nem tudom, hogy tudatosult-e benne az, amit nekem mondott. A legnagyobb bánatom az, hogy jól érezte magát nálunk. A napokban sétáltam az utcán és nem egy szurkoló kért arra, hogy béküljek ki vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik