Foci

Mourinho: nem is lehetnék boldogabb

A portugál szakember szerint csapata, a Real Madrid lenyűgözően játszott szerdán este Milánóban.

Mint ismert, a Real Madrid Pedro Leon hajrában elért találatával őrizte meg veretlenségét az idei szezonban és a Bajnokok Ligájában. José Mourinho fiai a két héttel ezelőtti győzelmet követően ezúttal 2-2-es döntetlent játszottak a Milannal.

„A csapatomnak még tanulnia és fejlődnie kell. El kell sajátítanunk, hogyan is játsszunk a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, mivel az egy teljesen más focit igényel. Úgy hiszem, szerda este fantasztikus teljesítménnyel rukkoltunk elő. Pedro Leon történelmi gólt szerzett, első Real-gólja volt, ráadásul Milánóban egy BL-meccsen. Karim Benzema produkciójának örültem, elégedett voltam az általa elvégzett munkával. Ha így folytatja, kezdő is lehet. Továbbra is veretlenek vagyunk, ma sem kaptunk ki, igaz nem is érdemeltük volna meg. Hiszem, hogy ezt a játékot a sorozat egészében hozni tudjuk majd. Nem is lehetnék boldogabb a játékosaim miatt” – nyilatkozta a lefújást követően a Real Madrid hivatalos oldalának a portugál tréner.

José Mourinho ezután hosszan dicsérte az összecsapás játékvezetőjét, Howard Webbet, akinek több érdekes ítélete is született a meccsen. Kiemelte, az angol hibázott a második hazai gól előtt, de azt is megemlítette, hogy olykor mindannyian hibázunk.

A mérkőzés összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik