Foci

Herczeg: támadás

A Debrecen klubmenedzsere elárulta, a Loki utazó stábja kalandosan jutott ki Eindhovenbe.

Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere szeretné, ha játékosai jobban megtartanák a labdákat és több támadást vezetnének a csütörtök este sorra kerülő PSV Eindhoven elleni Európa Liga-mérkőzésen.

“Meghibásodott a repülőgép, amivel utaztunk, ezért kalandos volt a megérkezés, késtünk is, de remélem, ez nem befolyásolja majd a játékunkat – mondta el a Philips Stadionban tartott szerdai sajtótájékoztatóján a szakvezető. – Ellenfelünk futballistái labdabiztosak, jól passzolnak, az összecsapásnak ők az esélyesei, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat legalább annyira, mint két héttel ezelőtt Budapesten.”

A dvsc.hu-n olvasható beszámoló szerint Herczeg mindemellett kiemelte, hogy a Puskás Ferenc Stadionban rendezett találkozón a DVSC játékosainak energiáját lekötötte a védekezés, keveset sikerült támadniuk, s ezen mindenképpen szeretnének változtatni.

“Várhatóan az Eindhoven irányít majd a meccsen, de erre felkészültünk, s fontos, hogy fegyelmezettek és szervezettek legyünk” – zárta tájékoztatóját a klubmenedzser.

A PSV-DVSC találkozó csütörtökön 21:05 órakor kezdődik, a játékvezető az észak-ír Mark Courtney lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik