Foci

Döntetlen a Copa Sudamericanában

Az argentin Independiente kedvező helyzetben várhatja a visszavágót a Copa Sudamericana negyeddöntőjében, miután 2-2-es döntetlent ért el a kolumbiai Deportivo Tolima vendégeként.

Az Independiente Silvera tizenegyesből szerzett góljával a 31. percben szerezte meg a vezetést a Tolima otthonában, a kolumbiaiak azonban később fordítottak, de alig négy perccel a második hazai találatot követően Velazquez is betalált a túloldalon, beállítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Ezzel az Independiente várhatja kedvezőbb helyzetben november 11-én esedékes visszavágót. Érdekes, hogy a negyeddöntő első mérkőzésein kivétel nélkül döntetlen született: a brazil Goiás és a Avai ugyancsak 2-2-re, a brazil Mineiro és Palmeiras 1-1-re, az argentin Newell’s Old Boys és a címvédő ecuadori LDU Quito pedig gól nélküli döntetlenre végzett egymással az odavágón.

A második mérkőzéseket a jövő héten rendezik. Az Independiente és a Tolima párharcának győztesének ellenfele a Newell’s vagy a Quito lesz az elődöntőben, míg a brazilok egymás ellen csapnak majd össze a fináléért a második számú dél-amerikai kupasorozatban.

Copa Sudamericana, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Deportivo Tolima (kolumbiai)-Independiente (argentin) 2-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik