Foci

A Milant is legyőzné az Auxerre

"Kötelező volt az Ajax legyőzése" - állítja Auxerre vezetőedzője, Jean Fernandez, akinek a tervei szerint csapata a Bajnokok Ligája következő fordulójában az AC Milant is két vállra fekteti.

Az Auxerre a csereként beállt Steven Langi 84. percben szerzett góljával 2-1-re legyőzte a vendég Ajaxot a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, ennek köszönhetően még reménykehet a továbbjutásban, annak ellenére, hogy az első három mérkőzését kivétel nélkül elveszítette.

“Számunkra kötelező volt az Ajax legyőzése” – mondta Jean Fernandez vezetőedző, akinek a fiai a bajnokságban nem szerepelnek valami fényesen, az Auxerre jelenleg csak a 11. a Ligue 1-ben.

“Amit elterveztünk, jól végrehajtottuk, ámbátor kicsit küszködtünk a második félidőben. A lényeg persze az, hogy megszereztük a három pontot. A következő fordulóban az AC Milant fogadjuk, és nagyon motiváltak leszünk, az biztos. Jó mérkőzésre számítok, és ígérhetem, hogy mindent elkövetünk azért, hogy a második győzelmüket is megszerezzük” – tette hozzá Fernandez.

A csoportot 10 ponttal a már továbbjutott Real Madrid vezeti, az AC Milannak öt, az Ajax Amsterdamnak négy, az Auxerre-nek pedig három pontja van négy forduló után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik