Foci

Visszavág-e a Milan Mourinhóéknak?

Szerdán folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei, a Real Madrid és a Milan újfent összecsap.

E-csoport:

Nem vár könnyű feladat a kvartett nagyjaira, az első helyen álló Bayern München ahhoz a Kolozsvárhoz látogat, amely elég jól teljesít eddig a sorozatban és ugyan kétszer is vereséget szenvedett, a sors fintora végett így is csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően szorult a harmadik helyre.

A Roma mindeközben annak a Baselnek az otthonában vendégeskedik, amely két hete Olaszországban is simán verte a gyengélkedő Farkasokat. Claudio Ranieri legénységének soros ellenfeléhez, illetve a Kolozsvárhoz hasonlóan három pontja van, ugyanakkor a gólok számát tekintve az utolsó helyre száműzetett.

F-csoport:

A Chelsea eddig százszázalékos a Bajnokok Ligájában, és kicsi rá az esély, hogy pont most szakadna meg Carlo Ancelotti csapatának jó sorozata, ugyanis a csoport második helyén álló, ám a londoniakkal szemben két hete saját pályáján elvérző Szpartak Moszkva érkezik a Stamford Bridge-re.

Amennyiben a kékek nyernek, illetve a Marseille nem gyűjti be a három pontot a Zsolna vendégeként, úgy a Chelsea máris a kieséses szakasz résztvevőjének mondhatja magát.

G-csoport:

Továbbjuthat már ma a Real Madrid is, ehhez azonban a hazai pályán érdekelt Milannak is lesz egy-két szava, Silvio Berlusconi kedvenc csapata ugyanis 2-0-ra kikapott a két héttel ezelőtti odavágón, az eredmény pedig még a lombardokra nézve volt hízelgő – nem lenne meglepő, ha Ibrahimovicék menteni akarnák a mundér becsületét.

Ráadásul a pontokra is nagy szüksége van a milánóiaknak, a szintén négypontos Ajax ugyanis az eddig három zakót begyűjtő Auxerre-nél vendégeskedik.

H-csoport:

Csoportrangadót rendeznek a négyesben, az ukrán Shakthar Donyeck az Arsenalt látja vendégül a két héttel ezelőtti 5-1-es vereséget követően, azaz a londoniak a találkozó esélyesei. Az Ágyúsok félelmetes formában vannak, már 14-et lőttek az eddigi három fordulóban, míg csak kettőt kaptak, azaz nem csak az elvakult Arsenal-drukkereknek ajánlott a mérkőzés megtekintése.

Két, a kezdésnél beragadó csapat összecsapásán a portugál Braga a belgrádi pokolba megy kirándulni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik