Foci

Újabb iksz a Copa Sudamericanában

Nem bírt egymással a Newell's Old Boys és az LDU de Quito a labdarúgó Copa Sudamericana negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Gól nélküli döntetlennel zárult az argentin kedden az argentin Newell’s Old Boys és a címvédő ecuadori LDU de Quito mérkőzése a második számú dél-amerikai kupasorozat negyeddöntőjébe.

Érdekes, hogy a Copa Sudamericanában a legjobb nyolc között eddigi lejátszott három mérkőzés döntetlennel zárult, korábban a brazil párharcokban, az Atlético Mineiro-Palmeiras (1-1), illetve az Goiás-Avaí mérkőzésen (2-2) sem sikerült előnyt szereznie a visszavágóra egyik csapatnak sem.

A negyeddöntőben még a kolumbiai Deportes Tolima és az argentin Independiente érdekelt, a két csapat első mérkőzésére szerdán – magyar iő szerint csütörtök hajnalban – kerül majd sor.

Ami a Newell’s Old Boyst illeti, a Rosario székhelyű együttesnél egyébként is slágereredmény a döntetlen mostanság, legutóbbi öt mérkőzéséből három is pontosztozkodással végződött.

A Newell’s-LDU de Quito párharc győztese (a visszavágóra november 10-én lesz Ecuadorban) egyébként vagy Independientével, vagy a Tolimával találkozik a sorozat elődöntőjében.

Copa Sudamericana, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Newell’s Old Boys (argentin)-LDU de Quito (ecuadori) 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik