Foci

Hodgson erős csapatot ígér

A Liverpool menedzsere esküszik, a lehető legerősebb csapatot küldi pályára a Napoli ellen.

Az Európa Ligában szereplő „vörösök” mestere, Roy Hodgson Nápolyban gyakorlatilag B csapatát küldte ki, más kérdés, hogy a liverpooliak így is értékes döntetlennel távoztak. Az Anfield Roadon azonban más lesz a felállás, Hodgson ugyanis úgy kalkulál, további négy pontot kell szerezniük a tavaszi folytatáshoz.

A Liverpool fő erőivel a bajnokságra koncentrál – a rossz rajt miatt ugyanis kellenének a pontok, s egyre fenyegetőbben közeleg a listavezető Chelsea elleni mérkőzés is.

„Azt hiszem, további négy pont esetén szinte biztos, hogy továbbjutunk” – számolgatott az idős mester a csapat sajtótájékoztatóján. “Igencsak belenyúltunk a sorsoláskor, hisz a Napoli, Steaua és az Utrecht erős csapatok, sőt, a papírforma alapján bármi történhetett volna. Ennek ellenére jól állunk. Csütörtökön a lehető legerősebb csapatot küldöm pályára – minél hamarabb szerezzük meg a szükséges pontokat, annál jobb.”

Az angolok három fordulót követően öt ponttal vezetik a K csoportot, ha nyernének az olaszok ellen, úgy lenne nyolc pontjuk, hogy még egy alkalommal hazai környezetben játszhatnának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik