Foci

Guardiola nem értette a viccet

A Barcelona vezetőedzője kollégájával, a Köbenhavnt irányító Stale Solbakkennel szólalkozott össze.

A két csapat kedden 1-1-es döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában, azonban a két menedzsernek volt egy kis összetűzése a lefújást követően, a kézfogás után kerültek heves szóváltásba.

A Yahoo! labdarúgással foglalkozó blogja, a Dirty Tackle ment utána kicsit a dolgoknak, a beszámolóból pedig kiderül, hogy egy félreértésről lehet szó. Történt, hogy a két csapat korábbi találkozóján Pinto kapus füttyjelet adott le az egyik dán támadásnál így állítva meg az ellen játékát, az UEFA ezt egy kétmeccses eltiltással honorálta.

Az este kapcsán Solbakken azt találta mondani, hogy akár öt meccset is kaphatott volna a hálóőr, erre Guardiola úgy reagált, hogy kollégája profi módon tudja befolyásolni a médiát és szerinte rosszul kezelte ezt a szituációt.

„Engem nem érdekel, ha Pinto a kispadon ül, vagy otthon a kanapén, Mi csak César Santint akartuk védeni, aki elég butának érezte magát az eset után. Miután kezet ráztunk Guardiola az UEFA-ról kezdett el magyarázni, gondolom a füttyjeles esetről beszélt. Az ötmeccses eltiltás egy norvég humor volt, úgy tűnik nem értette a viccet. Minden elismerésem Pep Guardioláé, az egyik legjobb edző, de azt hiszem valamit rosszul értelmezett” – mondta az eset kapcsán a 42 éves norvég szakember.

A két szakvezető szóváltása:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik