Foci

Benítez: Hodgson befejezhetné a szövegelést

A spanyol szerint utóda néha olyan dolgokról beszél, amiről semmit sem tud.

Mint ismert, Rafa Benítez a nyáron elhagyta a Liverpool együttesét és a minden elérhető címet besöprő Interhez szerződött José Mourinho helyére.

Az angol tréner Gera Zoltán csapatát, a Fulhamet hagyta ott a Vörösök kedvéért, ugyanakkor a mostani idényben kapott már hideget-meleget, igaz a csapat a 10. forduló után már elmondhatja magáról, hogy nincs a bajnokság kieső szakaszában.

Roy Hodgson az utóbbi időben Kenny Dalglish, a Liverpool legendája kapcsán bírálta elődjét. Az egykori skót támadó ügyében és a Vörösök kerete kapcsán osztotta ki kollégáját a Bajnokok Ligája miatt a szigetországban tartózkodó spanyol.

„Hodgson Úr még nem érti: minden egyes sajtótájékoztató rosszabb az előzőnél. Olyan dolgokról beszél, amikről semmit nem tud. Például Kenny Dalglisht én is visszacsábítottam az Anfieldre, de Christian Purslow más szerepkört szánt neki. Hodgsonnak inkább a munkájára kéne koncentrálnia, a legjobbat kihozni magából és nem a játékosok képességeiről kéne beszélnie. Kilenc új labdarúgót szerződtetett: pedig 10 millió font költőpénzzel, 300 milliós értékkel és tizenhárom válogatott játékossal a keretben hagytam ott a klubot” – mondta Rafa Benítez az angol The Sunnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik