Foci

Beckham: a Real lesz a bajnok!

A Real Madrid bajnoki címére fogad a klub korábbi játékosa, David Beckham.

Az angol játékos – aki 2003 és 2007 között erősítette a Real Madridot – elismeréssel beszélt a királyi klub jelenlegi csapatáról, ahogy az elnök és a vezetőedző kapcsán is volt egy-két kedves mondata. De ez nem is csoda, hiszen – a saját bevallása szerint – a szíve a Realért dobog.

“Minden elismerésem a Barcelonáé, nagyszerű klub, elismerem, de a szívem a Realé. Ebben az évben bajnok lehet a csapat, miután olyan elnöke van, mint Florentino Perez, akit különösen szeretek, hiszen remek ember, neki köszönhetően mindig különös dolgok történnek a klubnál. Vele és azokkal a játékosokkal, akiket ő megszerzett, a Real Madrid lesz az elsőszámú csapat Spanyolországban” – mondta a jelenleg a Los Angeles Galaxy csapatát erősítő David Beckham.

Az angol játékos a vezetőedző José Mourinhóról is jó véleménnyel van. “Mint edzőt szeretem, mint embert pedig egyenesen csodálom. Az elsők között küldött nekem üzenetet, amikor márciusban megsérültem. Szóval csodálatos ember és rendkívül tehetséges szakvezető” – magyarázta az egyik spanyol televíziós csatornának Beckham, aki nagyon örülhet, miután a Real Madrid nyolc forduló után veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot a nagy rivális Barcelona és a Villarreal előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik