Foci

Új kérője van Dzekónak

A Bayern München is beszáll a wolfsburgi Edin Dzekóért folyó kacsatáncba.

A Juventus és a Milan egy ideje már illeg-billeg a Wolfbsurg bosnyák támadója körül, olykor a manchesteri főnök, Sir Alex Ferguson is küld egy-egy rágós mosolyt, ám úgy tűnik, a csatornától közelebb is felfedezték, hogy a bosnyák nélkül nincs offenzíva, avagy vele minden támadóegység még jobb lehet.

A jelenleg Bundesliga-középcsapatként serénykedő Bayern München ugyanis szinte „visszautasíthatatlan” ajánlattal lepné meg a VfL-t, a támadóról szinte külön rubrikát vezető Daily Mail szerint a bajorok 45 milliós üzlettel kedveskednének a wolfsburgiaknak.

Az angol tabloid úgy tudja, a müncheniek valamilyen formában Mario Gomezt is belevennék a tranzakcióba, a kérdés az, mennyire taksálnák a 2009-ben 30 millióért a Stutgarttól megvett, azóta viszont „értékromboló” produkciót nyújtó válogatott támadót. Az is felmerült, hogy a bajorok átengedik a Liverpoolnak Gomezt, az FC már nyáron is vitte volna a csatárt.

Az olasz sajtó a közelmúltban felvetette, hogy Dzeko titokban már megegyezett a Juventus csapatával, ezt a játékos és a német fél később cáfolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik