Foci

Mourinho nem tart fejmosást

A portugál edzőpápa szerint a Murcia elleni visszavágó puszta formalitás: a 0-0 ellenére nem osztotta ki övéit.

Bár a kupameccs előtt Jose Mourinho azzal fenyegetett, hogy aki kedd este nem játszik elfogadhatóan, az a bajnokin a kispadra kerül, alighanem meggondolta magát, a Real Madrid ugyanis testületileg rukkolt elő gyengébb teljesítménnyel. Özil, Khedira és Xabi Alonso pihent, helyetteseik nem nőttek fel a feladathoz.

A Copa Del Rey első találkozóján a lelkes hazaiak kibekkelték a fővárosiak támadásait, ám Mourinho amondó, a Santiago Bérnabeuban majd kiharcolják a továbbjutást. A portugál nem tartott fejmosást, ehelyett a Murcia kapusának, Daniel Hernandeznek bókolt nagyot.

„Elégedett vagyok a csapatommal. Játékosaim keményen megdolgoztak, s a játék alapján simán győzhettek volna” – állította Mou’ a Marcának. „Ma a Murcia kapusa volt a különbség, elképesztő védésekkel tartotta a lelket társaiban.”

„Összességében jó volt játékosaim hozzáállása. Általában azokat a futballistákat kritizálom, akik nem veszik komolyan az előttük tornyosuló feladatot” – folytatta a szakvezető. „Ezúttal senki sem lógott ki, mindenki igyekezett. Volt, aki nem játszott jól, de nagy hibákat senki sem vétett. A visszavágón nyerni fogunk, afelől nincs kétségem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik