Foci

Kiütéses Fradi-siker a kupában

A Magyar Kupa negyedik fordulójában a Ferencváros a REAC otthonában nyert 5-0-ra.

A meccs elején nem kényeztettek el minket helyzetekkel a csapatok, azonban bő negyedóra elteltével a Fradi magasabb fokozatba kapcsolt, a 21. percben pedig morales egy megpattanó lövésből megszerezte első zöld-fehér gólját, előnybe juttatva az első osztályú csapatot.

Pár pillanattal később Heinz lövésénél kellett észnél lennie Somogyi kapusnak, majd a légiós pár perccel későbbi szólóját védte, azonban a labda Rósa elé pattant, a rutinos középpályás pedig közelről nem hibázott.

Hogy már az első félidőben kiütés szagú legyen az összecsapás, arról Miljkovics gondoskodott egy szöglet után, Heinz csúsztatta csatártársa elé a játékszert, a fiatal játékos pedig a kapu torkából lőtt a hálóba.

A második felvonás elején ismét Miljkovics villant, ezúttal a tizenhatos előteréből tekerte tanítani való módon a hosszú felsőbe a labdát, majd Józsi pörgetett külsővel a kapuba, így 61 percnyi játék után 0-5 virított a rákospalotai eredményjelzőn.

A folytatásban a Fradi pár szép támadással szórakoztatta a nagyérdeműt, több gólt azonban már nem láthatott a publikum, ötgólos vendégsiker let a vége.

A délután másik meccsén a Paks Pécsen harcolta ki a továbbjutást, Heffler beadása után Éger bólintott a hálóba.

Eredmények:
REAC – Ferencváros 0-5 (Morales 21., Rósa 29., Miljkovic 38., 55., Józsi (61.)
Pécs – Paks 0-1 (Éger 63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik