Foci

Chicharitót éltetik Manchesterben

A Wolverhampton elleni Ligakupa-meccset eldöntő Chicharitót éltetik Manchesterben.

A fiatal mexikói csereként beállva szerzett győztes gólt a Wolverhampton elleni Ligakupa-meccsen, nagy sprintet és egy testcselt követően a 90. percben állította be a 3-2-es végeredményt.

A csapattársai nagyon hálásak volt ezért, a meccs után nem győztek bókolni a Chicharitónak becézett futballistának, aki Premier League-ben három gólnál jár, ráadásul a Valencia elleni BL-meccset is ő döntötte el korábban. A keddi mérkőzésen csapatkapitány Wes Brown arról beszélt, hogy Javier Hernández nevét hamarosan a MU legendái között említik majd.

“Nagyon elszánt és céltudatos. Tanulni, fejlődni szeretne, és persze gólokat szerezni. Mi ebből csak profitálunk” – mondta a védő. A nyolcaddöntőben rendezett Ligakupa-találkozón Chicharitóhoz hasonlóan szintén eredményes Pak Dzsidszung pedig úgy véli, hogy szerencsésnek mondhatja magát a Manchester United, hogy a nyáron sikerült megszereznie a roppant tehetséges mexikóit. „Ő egy született gólszerző. Örülünk annak, hogy nálunk játszik” – bókolt a dél-koreai játékos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik