Foci

Forlán helyettesítheti Torrest

A spanyol világbajnok menekülne az Anfield Roadról, egy másik atléticós, Diego Forlán érkezhet a helyére.

A zűrzavaros helyzetből szép lassan kikászálódó, s a bajnokságban is – hosszú idő után – győzelmet arató Liverpool angol források szerint megkörnyékezi az uruguayi Diego Forlánt, amennyiben legjobb támadója, a spanyol Fernando Torres a távozás mellett dönt. Nem kizárt, hogy a vörösök már januárban megveszik a vb-(társ)gólkirályt.

A The People szerint Roy Hodgson tárgyalásokat folytat a madridi csapattal, a ragyogó tavasz és nyár után formáját keresgélő Forlánt szeretné. Az uruguayi csatár számára nem idegen a Premier League, hisz spanyolországi „túrája” előtt a Manchester United együttesében szerepelt.

Torres a maga részéről menne, elsősorban azért, mert frusztrálja, hogy karrierje legszebb éveit immár „rendszeresen” az Európa Ligában tölti, s nagyon úgy tűnik, az FC idén is lemarad a Bajnokok Ligája-indulást biztosító első négy helyről (a 18. Liverpool lemaradása jelenleg 8 pont a negyedik Manchester Cityt mögött).

Bár egy parádés tavasszal ez még megfordítható, s az új liverpooli tulajdonos, a NESV-csoport ígéretet tett arra, hogy már télen alaposan megerősítik a csapatot, valószínűnek tűnik, hogy a csatár nem gondolja meg magát.

Az angoloknak Forlán „kegyeiért” is iparkodniuk kell, hisz a Tottenham és a BL-címvédő Inter is fontolgatta a játékos megszerzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik