Foci

Hátrányból verte a Paks az ETO-t

A Monicomp Liga 11. fordulójában a Győr vezetett a Paks otthonában, ám végül 2-1-es vereséget szenvedett.

Az első félidőben csak altattak a csapatok a Monicomp Liga 11. fordulójában, Vayer és Böde volt különösen aktív a hazaiaktól, azonban igazándiból egyszer sem szökött fel a stadionba kilátogatók vérnyomása.

Nem úgy a második felvonásban, amikor mondhatni a semmiből megszerezte a vezetést a Győr, Alekszidze a 62. percben mesterien rajzolta oda a labdát saját térfeléről a védők között kilépő Bouguerra elé, a légiós pedig megnézte a kaput, majd magabiztosan a hálóba lőtt.

Két cserével frissített övéin Kis Károly, majd az addig jó teljesítményt nyújtó Sánta kapus hibájából egalizált a Paks: szó se róla, a végig kiemelkedően játszó Vayer szabadrúgása jóra sikerült, ugyanakkor a kapus mozgásából ítélve úgy tűnt védeni tud, ám végül a hálóőr csak beljebb segítette a labdát a felső sarokba.

Négy percre rá már 2-1 virított az eredményjelzőn a hazaiak javára, egy felívelés után Böde érkezett a visszatett labdára és a bal alsóba bombázott, eldöntve a három pont sorsát. Az ETO sorozatban negyedik meccsén nem tudott nyerni, ráadásul ezúttal a pontszerzés sem jött össze Pintér Attila fiainak.

Eredmény:
Paks – Győr 2-1 (Vayer 75., Böde 79. ill. Bouguerra 62.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik