Foci

A hajrában verte a Zete a Vasast

A Monicomp Liga 11. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán 2-1 arányban nyert a Vasas ellen.

A Monicomp Liga 11. fordulójának péntek esti meccsén rengeteg hibával kezdtek a csapatok, az első igazán nagy helyzetre pedig a 27. percig kellett várni a ZTE Arénában, Lázok passza után Mundi került helyzetbe, de Vlaszák egy szép védéssel jelezte, hogy ő is a pályán van.

Az első félidő hátralévő része hazai fölényben pörgött le, a második felvonás eleje pedig kísértetiesen hasonlított a meccs elejére: főleg a mezőnyben birkóztak a felek.

A 70. percben aztán megszerezte a vezetést a Vasas, Mileusznics bólintott a hálóba egy szélről érkezett szabadrúgás után, de szinte postafordultával válaszolt a Zalaegerszeg: Végh ütött Rajcomar elé egy szöglet után visszatett labdát, a légiós pedig 14 méterről az üres kapuba lőtt.

A hajrában Véghnek kellett két bravúrt is bemutatnia, a rekorder hálóőr előbb a kapufára tolta Delic löketét, majd a szöglet után egy közeli fejesnek állta útját.

A lefújás előtti pillanatokban aztán már ő is tehetetlen volt, Miljatovics fejelte a kapuba a három pontot érő gólt egy szöglet után, 2-1-re nyert a Zete.

Eredmény:
Zalegerszeg – Vasas 2-1 (Rajcomar 72.) Miljatovics 91. ill. Mileusznics 70.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik