Foci

Újabb brazilt venne a Wolfsburg

A németek szakvezetője szeretne visszaállni a 4-2-3-1-es szisztémába, ehhez viszont egy jó középpályásra lenne még szüksége.

Steve McClaren újabb brazil futballistával erősítené amúgy is „brazilos” keretét, s a kiszemelt nem más, mint a Galatasaray válogatott középpályása, Elano. A török Radyospor értesülése szerint a németek már felvették a kapcsolatot az isztambuliakkal, s akár már a télen megvehetik a 29 esztendős futballistát.

A VfL angol edzője a 4-2-3-1-es rendszer megszállottja, azonban kényszerből visszatért a kétcsatáros felállásra – mivel nem voltak megfelelő szélsőjátékosai (a horvát Mandzukic és az algériai Ziani sem vált be). Ám tavasszal ismét az általa megálmodott formációban szerepeltetné csapatát, s ezért a klub a Twente játékosát, Ruizt valamint a hamburgi Eliát is megkereste, hiába.

A 2009-ben a Manchester Citytől Törökországba szerződő, s a nyári világbajnokságon remeklő Elano viszont több alkalommal is kifejtette, hogy szívesebben játszana egy komolyabb bajnokságban, s valószínűleg honfitársai jelenléte is stimulálóan hatna rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik