Foci

Mourinho: nem a Milanon múlt

A portugál szakember szerint csapata akár 4-0-ra is nyerhetett volna kedden a Bajnokok Ligájában.

Mint arról kedden este beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Milant a Bajnokok Ligája 3. fordulójának slágermérkőzésén, Cristiano Ronaldo és Mesut Özil egy perc különbséggel vette be az olasz kaput.

„Jól játszottunk, ezért megérdemelt a győzelem. Szerencsére ez nem egy olyan mérkőzés volt, amin számított a gólok száma, akár 4-0-ra is nyerhettünk volna, annyira jók voltunk. Azért jött össze a siker, mert rengeteget dolgoztak játékosaim, nem azért, mert a Milan gyengélkedett. Megkönnyítette a dolgunkat a jó kezdés. Úgy látom jó irányba halad a csapatom, a fiatalok, Khedira, Özil, Di María Supermanként küzdöttek olyan játékosok ellen, mint Gattuso, Pirlo vagy Ronaldinho” – nyilatkozta a lefújást követő sajtótájékoztatón José Mourinho.

Massimiliano Allegri érthetően csalódott volt a találkozó után, szerinte is a két gyors gól volt a kulcsmomentum.

„Rossz nap volt ez nekünk, nem lebecsülve a Real Madrid produkcióját, amely világklasszis teljesítményt nyújtott. Kétségkívül a két gyors gól betett nekünk, csak a második találat után kezdtünk el játszani igazán. Ugyanakkor nem szabad magunkba roskadni a vereség után, ki kell elemeznünk mik voltak a hibák. A Madrid megérdemelten győzött, de ebben mi is segítettünk neki.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik