Foci

Herczeg: Dzsudzsák megadja majd a tiszteletet

A DVSC csütörtökön a PSV Eindhovent fogadja a Puskás Ferenc Stadionban Európa Liga csoportmérkőzésen.

A Debrecen vezetőedzőpje a mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatót szerdán, a Puskás Ferenc Stadionban.

– Nagyszerű dolog, hogy tétmérkőzésen ilyen együttest fogadhatunk, mint a PSV. Egy kiváló csapatról van szó, tele egyéniségekkel, mindenképpen a hollandokat tartom a csoport favoritjának. Több mérkőzésüket is megnéztük, kitűnt, milyen jól járatják a labdát, sok a magas, kreatív, jól fejelő játékosa van – kezdte értékelését a Loki menedzsere.

Herczeg András úgy gondolja, a Debrecen méltán lehet büszke Dzsudzsák Balázsra, hiszen náluk nevelkedett.

– Tudom, ha esetleg betalál, megadja a tiszteletet, és nem rohan körbe a stadionban. Egy játékost azonban nem elég kikapcsolni, mert több más remek labdarúgó alkotja a PSV keretét. Szervezetten, egységesen kell pályára lépnünk holnap. A Sampdoria ellen bizonyítottuk, hogy van keresnivalónk. Partiban tudtunk lenni az ellenféllel, egységes, szervezett volt a védekezésünk, jól mentünk át támadásba, helyzeteket sikerült kidolgozni – mondta Herczeg.

– Nagy izgalommal várom, hogy állítja össze a szakmai stáb a kezdőcsapatot – mondta a játékos. – Ha bekerülök, akkor gyakran találkozom majd Balázzsal. Nem lesz egyszerű dolgom, de minden erőmmel azon leszek, hogy semlegesítsem, és az utóbbi időben nyújtott jó teljesítménye ellenére ezúttal ne tudjon gólpasszt adni, és ne találjon a hálóba – olvasható a fiatal középpályás véleménye a loki.hu oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik