Foci

Gomez: köszönjük, Kolozsvár!

Az utóbbi napokban megtáltosodott Mario Gomez szerint a Bayern München hálás lehet a sorsnak és a kolozsváriaknak a keddi Bajnokok Ligája-győzelemért.

“Mind a három gólunkat megköszönhetjük, rettentően nehéz mérkőzés volt, de nagy szerencsénk volt” – magyarázta a válogatott futballista, miután a tavalyi döntős Bayern München két öngólnak és rendkívül szerencsés találatnak köszönhetően 3-2-re legyőzte a vendég romániai CFR Clujt, ezzel hibátlan teljesítménnyel feszít az A betűjelű csoport élén a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A bajor csapat Cadu és Cristian Panin ügyetlenkedés folytán fordított a kolozsváriak ellen, majd jött Gomez, aki úgy volt eredményes, hogy az egyik menteni igyekvő védő rúgta rá a lábára a labdát.

Gomez az augusztusi kupameccsen szerzett gólja után hosszú ideig “csendben” volt, ám a hétvégi, Hannover elleni bajnokin beindult: mesterhármassal rukkolt ki, majd kedden a Bajnokok Ligájában is megszerezte idei első találatát. “Most is ugyanúgy készülök, mint korábban. Ilyen a futball, hetekig semmi sem jött össze, most meg megy a góllövés” – magyarázta a csatár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik