Foci

Casillas Ronaldinhótól tart

Iker Casillas, királyi egylet kapusa szerint elsősorban Ronaldinho lehet veszélyes a Real kapujára a kedd esti Real Madrid-AC Milan Bajnokok Ligája-rangadón.

A Real Madrid világ- és Európa-bajnok kapusa, Iker Casillas arra számít, hogy leginkább Ronaldinhóval gyűlhet meg a baja az AC Milan keddi esti vendégjátéka során.

“Néhány évvel ezelőtt a Barcelona legjobbja volt. Élvezett volt nézni a játékát, a kapusok pedig egyenesen féltek tőle, olykor én sem voltam kivétel ez alól” – magyarázta a királyi csapat hálóőre.

“Ugyanakkor Ronaldinho már nem az a játékos, mint volt négy évvel ezelőtt, ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene rá nagyon odafigyelni. Ellenünk ugyanis biztosan nagyon motivált lesz” – tette hozzá Iker Casillas, aki egyébként nagyon jó véleménnyel van a csoportriválisról.

“A Milan igazán erős, tele jó néhány sztárral. Mivel ez lesz az olasz együttes első jelentősebb erőpróbája a szezonban, biztosan megfeszül majd a pályán, ahogy mi is. Abban egyetértek José Mourinhóval, hogy ez egy meccs a sok közül, igen ám, de ez mégiscsak egy Real-Milan. Minden futballista álma egy ilyen csata, és a nézők is az ilyen rangadókra kíváncsiak” – így Casillas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik