Foci

Torresnek gólt kell lőnie

Roy Hodgson, a Liverpool menedzsere szerint a spanyolnak be kéne találnia, hogy kilábaljon a gödörből.

Vasárnap a Liverpool 2-0-s vereséget szenvedett (a szezonban már a negyediket) az Everton otthonában rendezett városi rangadón, így Fernando Torres újabb összecsapáson van túl, melyen nem rezegtette meg az ellenfél hálóját. A világbajnok támadó idén tíz meccs alatt mindössze egyszer tudott eredményes lenni, így Roy Hodgsont nem lepi meg, hogy a közvélemény a csatár teljesítményével van elfoglalva.

„Megkapta a magáét a világbajnokságon nyújtott teljesítményéért és azt hiszem, hogy most mentálisan nincs a topon. Ezen csak egy, esetleg két gól tudna segíteni. A vasárnapi meccsen is a végén betalálhatott volna, talán ha az bemegy, leküzdötte volna ezt az akadályt” – értékelt a Yahoo!-nak Hodgson.

A Premier League-ben eddig nyolc forduló ment le, a Liverpool jelenleg kieső helyen áll, egyedül a szintén pocsék formát mutató West Ham United van mögötte a bajnoki tabellán rosszabb gólkülönbségének köszönhetően.

Az angol labdarúgás legsikeresebb klubja a múlt héten került eladásra, az új tulajdonosok, az amerikai John W. Henry és Tom Werner a helyszínen tekintették meg a legutóbbi zakót.

„A januári átigazolási szezon még két és fél hónap múlva kezdődik csak, addig még sok meccs lemegy. Van egy csapatnyi játékosunk, reméljük megdolgoznak a pénzükért és nyernek pár mérkőzést” – mondta Hodgson, aki ha így folytatódnak a dolgok nem biztos, hogy sokáig vallhatja magát a Liverpool vezetőedzőjének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik