Foci

Iniesta és Puyol: fontos csatát nyertünk

A Valencia ellen eredményes Iniesta és Puyol nagy fegyverténynek, továbbá a jövőre nézve biztatónak tartja a korábbi listavezető legyőzését.

A Barcelona a második félidőre feljavult játékának, és Andrés Iniesta, valamint Carles Puyol góljának köszönhetően hátrányból felállva győzte le a fordulóig listavezető Valenciát, amelyet aztán jobb gólkülönbségével meg is előzött, és az első Reallal szemben is csak egy pont a hátránya.

“A Valencia legyőzése erőt ad a soron következő meccsekre. Ami azt illeti, az első félidőben nem játszottunk jól, döntő volt, hogy többnyire az ellenfélnél volt a labda. A szünet után azonban sikerült javítanunk a játékunkon, és nagyon fontos győzelmet arattunk” – értékelt Andrés Iniesta.

A hozzá hasonlóan világ- és Európa-bajnok, csapatkapitány Carles Puyol a következőképpen nyilatkozott: “A csapat bizonyította, hogy nehéz helyzetben sem adja fel, hogy megannyi trófea után is éhes a sikerre. A Valencia ellen nagyon fontos három pontot szereztünk, de az számomra különösen lényeges, ahogy a gyenge első félidőre reagáltunk. A szünetet követően ugyanis megmutattuk, hogy ha szükséges, össze tudjuk kapni magunkat, és egységes csapatunk van.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik