Foci

Campbell bevetésre kész

A Newcastle United menedzsere maximálisan megbízik a veterán hátvédben, aki hétvégén lehetőséget kaphat.

A Newcastle United szakvezetője, Chris Hughton szerint Sol Campbell kész a visszatérésre; a 36 esztendős középhátvéd eddig csak epizódszerepeket vállalt a „szarkáknál”. A 18 éves Premier League-pályafutása során elsősorban az Arsenal játékosaként ismert korábbi Tottenham-védő a Chelsea és a Manchester City ellen is remekelt.

Campbell a fővárosiak elleni Ligakupa-diadal és a City elleni 2-1-re elveszített bajnoki során is a cserepadról állt be – nem vallott szégyent. Kezdőcsapatbeli fellépését ugyanakkor – egyelőre – megakadályozta, hogy a védelem tengelyében Mike Williamson és az argentin Fabricio Coloccini eddig jó teljesítményt nyújtott.

„Sol eddig minden mérkőzésén bizonyította, hogy lehet rá számítani” – árulta el a Sky Sports Newsnak nyilatkozó Hughton. „Kifogástalanul végzi a dolgát, ha a pályán van, nem aggódom.”

A 73-szoros angol válogatott védő több mint 500 bajnokit játszott a Spurs és az Arsenal színeiben, s állítólag a St. James’s Park öltözőjében is ő a hangadó.
„Sokat tapasztalt vén róka, aki nagyon jól vonja le a következtetéseket. A többiek nagyon tisztelik azért, amit elért, és elfogadják a véleményét. Nagyon jó hatással van a fiatalabbakra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik