Foci

A Bayern “B” játszik a Hannover ellen

Fogy, fogyogat a Bayern kerete a Hannover elleni bajnoki előtt: Olic sem játszhat.

A müncheni Allianz Arenában alighanem a Bayern B fogadja majd a Hannovert ugyanis legutóbb Ivica Olic is csatlakozott a bajor maródiak népes táborához. A müncheniek a horvát mellett Brenóra, Arjen Robbenre és Franck Riberyre, David Alabára, Diego Contentóra, Mark van Bommelre, Miroslav Klosére és Bastian Schweinsteigerre sem számíthatnak.

A bajnokságot csapnivalóan kezdő Bayernt utolérte a végzete. Az amúgy sem túl népes keretből sorra dőltek ki a meghatározó futballisták, így Louis van Gaal igencsak vakargathatja a fejét, ha tizenegy épkézláb játékost akar nevezni a hannoveriek ellen.

Olic az Izrael elleni idegenben 2-1-re megnyert Eb-selejtezőn eltörte az orrát, s kedden máris megoperálták – előreláthatóan hét-nyolc napig nem játszhat.
„Nem a fájdalom zavar, hanem az, hogy alig kapok levegőt” – panaszkodott Olic a Bildnek. „Nem játszhatok szombaton, hisz nem lennék a csapat hasznára. Ha jön a rossz, akkor csőstül jön.”

A jövő héten BL-csoportmeccsen is szereplő Bayern számára mindössze annyi a jó hír, hogy a fenti listáról talán Schweinsteiger, Van Bommel és Klose is visszatérhet, s Olicot ismerve, a horvát sem fog „párnák közt” tétlenkedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik