Foci

Rangadóra készül az MTK és a Loki

A bajnok a rapszodikusan szereplő MTK-hoz látogat szombaton kora délután. Háromesélyes a meccs.

Az MTK-Debrecen mérkőzésen már ott lehet a pályán Bernáth Csaba, a Loki középpályása is, aki hosszú sérülése utén tér majd vissza.

– Azt mondhatom, a sérülésem mára teljesen rendbe jött – nyilatkozta a labdarúgó a loki.hu oldalnak. – Korábban több kezelésen átestem, helyre kellett tenni a gerincemet, de több mint egy hete már teljes értékű munkát tudok végezni. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is bő kerete van a DVSC-nek, posztonként több jó játékossal. Nincs mese, mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. Azért edzettem teljes intenzitással, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére tudjak állni, a szakmai stáb pedig eldönti, kinek szavaz majd bizalmat – mondta Bernáth Csaba.

A debreceni játékos abban reménykedik, hogy a négy hátralévő Európa Liga-összecsapás valamelyikén játszani fog, addig azonban még az MTK elleni mérkőzésen kell túlesni.

A fővárosi csapatból Könyves Norbert mondta el véleményét a klub weboldalán a szombati találkozóról.

– A bajnoki címvédő is hullámzóan teljesít, úgy érzem, hogy a védekezésük nem állt össze megfelelően, de ahhoz, hogy betaláljunk, nekünk is koncentrálnunk kell a helyzetkihasználásnál. Összességében úgy érzem, most meg lehet fogni a Lokit! – mondta magabiztosan a fiatal játékos.

A találkozó 15 órakor kezdődik a Hungária körúton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik