Foci

Nyert a Santos, kikapott a Corinthians

A Corinthians 2-0-ra kikapott a Vasco da Gama vendégeként a brazil labdarúgó-bajnokság 18. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, miközben a Santos Neymar góljával verte az Internacionalt.

A hullámvölgyben lévp Corinthians zsinórban harmadik vereségét szenvedte el, a legutóbbi hat bajnoki mérkőzésén mindössze két pontot szerzett, ekképp egyre inkább távolodik el a célként kitűzött első helytől – jelenleg öt pont a hátránya a listavezető Cruzeiróval szemben.

A 18. forulóból elhalasztott mérkőzésen Rióban, a Vasco előtt volt kénytelen fejet hajtani a Sao Pauló-i együttes, amelynek a sorsa már 21 perc alatt eldőlt. A Vascónak ugyanis ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy Roberto és Luis góljaival kialakítsa a 2-0-ás végeredményt.

Egy másik Sao Pauló-i csapat, Santos ugyanakkor győzött a korábbról elhalasztott, kedden pótolt mérkőzésén: Neymar 26. percben szerzett góljával 1-0-ra verte a Libertadores-kupa-győztes Internacionalt. Ezzel helyet cserélt legyőzöttjével, a tabellán feljött a negyedik helyre, és már csak egyeletlen pont választja a harmadik helyen állomásozó Corinthianstól.

Brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro)
A 13. forulóból elhalasztott mérkőzés:

Santos-Internacional 1-0

A 18. forulóból elhalasztott mérkőzés:
Vasco da Gama-Corinthians 2-0

Az élcsoport:
1. Cruzeiro 54 pont
2. Fluminense 52
3. Corinthians 49

Ajánlott videó

Olvasói sztorik