Foci

Liverpool: visszatáncolt az egyik jelentkező

Peter Lim megelégelte a Liverpool körüli huzavonát, és visszavonta korábbi ajánlatát.

A szingapúri üzletember a napokban jelezte, hogy korábbi ajánlatát megemelve 320 millió fontot is adna az eladósorba került angol sztárcsapatért. Ezt az összeget készpénzben fizette volna ki Peter Lim, valamint a több mint 200 milliós adósságot is kipengette volna, ráadásul további 40 milliót fordított volna a keret megerősítésére.

Mint ismert, szerdán úgy tűnt, hogy a Liverpool valóban eladható, azonban a George Gillett és Tom Hicks, a klub két amerikai tulajdonosa egy texasi bíróságon elérte, hogy elhalasszák az ügylet lebonyolítását.

Lim szóvivője szerdán még arról számolt be, hogy a londoni bíróság döntése után az üzletember továbbra is érdeklődik a klub megvásárlása iránt, csütörtökön azonban már közleményében arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy inkább visszavonja ajánlatát.

Ezzel egyidőbe jelezte: számára egyértelműnek tűnik, hogy a NESV-nek készítik elő a klub eladását a többi érdeklődő teljes kizárásával, és ebben a helyzetben nem látja értelmét, hogy érdeklődjön a klub megvétele iránt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik