Foci

A Fradi felé billen a mérleg nyelve

Sisa Tibor szerint nem szabad túlzásokba esni, a Rákóczi továbbra is a kiesést akarja elkerülni.

A nyáron a Kaposvár együttese jelentős változáson esett keresztül, Prukner László a Ferencváros kispadjára ült le, őt Sisa Tibor váltotta, a keretben pedig szintén több változás történt.

Ennek ismeretében a szezon előtti latolgatások során többen is úgy vélték, hogy a Rákóczi együttese a kiesés ellen fog küzdeni, ehhez képest 9 forduló elteltével a második a gárda a Monicomp Ligában. Hat győzelem mellett egy döntetlen és két vereség a csapat mérlege, csak a bajnoki címre pályázó Videoton előzi meg, de a székesfehérváriak fórja is mindössze egy egység.

Most azonban nehéz meccs elé néz a Kaposvár, szombaton 17.30-tól az Üllői úton vendégszerepel a somogyi legénység, az ellenfél pedig a Prukner László vezette, újra magára találó FTC lesz.

„A Ferencváros, az Ferencváros, ezt nem kell különösebben ragozni. Magyarország legnagyobb szurkolótáborával rendelkező csapat, a két klubot, a működési feltételeiket nem lehet összehasonlítani semmilyen szinten, a mérleg nyelve mindenben a Fradi felé billenne. A Ferencvárosnak nagyon jó játékosanyaga van, ezt bizonyítja, hogy színvonalas mérkőzéseket is játszottak. Hazai környezetben a Ferencváros az esélyes, de mi is igyekszünk majd a lehető legtöbbet hozzátenni a meccshez” – nyilatkozta Sisa Tibor az ftc.hu-nak a mérkőzés felvezetéseként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik