Foci

Milito és Cambiasso nélkül az Inter

Az Inter argentin csatára és középpályása, Diego Milito és Esteban Cambiasso is megsérült hazája válogatottjának pénteki fellépésén.

Az előző szezonban triplázó olasz Inter két argentin játékosa, egyben alapembere, Diego Milito és Esteban Cambiasso is többhetes kihagyásra kényszerül. Mind a ketten az argentin válogatott pénteki, Japán ellen 1-0-ra elveszített barátságos mérkőzésen dőltek ki a sorból.

A hétfői, Milánóban elvégzett vizsgálatok során a csatárnál és a középpályásnál is izomsérülést állapítottak meg az orvosok. Kieésünk komoly gondot jelenthet az Internek, miután Rafa Benítez alapcsapata ugyan bombaerős, a kispadon azonban kevés a minőségi csere.

Márpedig a spanyol vezetőedzőnek Milito és Cambiasso helyettesítéséről is gondoskodnia kell, miután több találkozón, köztük a Tottenham elleni hazai és idegenbeli BL-meccsen sem számíthat rájuk. Ugyanakkor az olasz klubnál biztosak abban, hogy minkét argentin részt vehet a csapattal a decemberben esedékes klubvilágbajnokságon, az Egyesült Arab Emirátusokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik