Foci

Félbeszakadt az olaszok meccse

A szerb drukkerek nem bírtak magukkal Genovában, így nem elég, hogy késve kezdődött, de be sem fejeződött az összecsapás.

A találkozót eredetileg 20 óra 50 perctől rendezték volna, azonban a vendégdrukkerek a himnuszok előtt pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, majd összecsaptak az olasz rendőrökkel, a játékvezető így visszavezényelt mindenkit az öltözőbe.

Bő fél óra elteltével kezdtek bele a felek a meccsbe, de mindössze hat perce ment a játék, amikor újabb fáklyák landoltak a gyepen, így a sípmester ismét félbeszakította a meccset.

A hírek szerint a drukkerek már a találkozó előtt megdobálták Vladimir Sztojkovics kapust, aki a nyáron a Crvena zvezda együttesétől az ősi rivális Partizan Belgrádba igazolt. A játékost végül nem is nevezték a meccsre.

A goal.com cikke szerint albán zászlót is égetnek a magukról megfeledkezett szerbek, akik a tudósítások szerint 1500-2000-en lehetnek jelen Genovában.

A két együttes egyébként a legnagyobb riválisnak számít az Európa-bajnoki selejtezők C csoportjában.

Azóta végképp véget ért a meccs, a stadion teljesen kiürült, mostantól egy másik mérkőzésé a főszerep: szerb drukkerek kontra rendfenntartók…

A “meccs” első percei:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik