Foci

Egy újabb angol beteg

A Sunderland támadója, Darren Bent is lesérült, vele együtt már négyen dőltek ki Fabio Capello keretéből.

A reggeli órákban írtunk róla, hogy John Terry csatlakozott a Phil Jagielka, Aaron Lennon duóhoz a sérültlistán, délutánra pedig egy újabb játékos, Darren Bent is maródi lett. Az első válogatott találatát a múlt hónapban Svájc ellen szerző csatár ágyékproblémák miatt hagyja ki a keddi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőt.

A Yahoo! Sports úgy tudja, Peter Crouch lesz majd Wayne Rooney társa, míg a védelemben Rio Ferdinand kap szerepet, ő egy éve játszott legutóbb tétmeccsen a nemzeti csapatban – Capello neki is ajándékozta a kapitányi karszalagot.

Az olasz szakember egyébként higgadtnak látszott a sajtótájékoztatón, az elé helyezett diktafonokból például felállított egy 4-4-2-es hadrendet, mosolyt csalva a jelenlévők arcára.

Érdekesség, hogy Kevin Davies személyében így egy újoncot is köszönthetünk majd a padon, a 33 éves Bolton Wanderers-játékos korábban még nem volt válogatott. Amennyiben pályára lép, úgy ő lesz 50 év után az első labdarúgó, aki ennyi idősen debütál a Háromoroszlános csapatban.

A keddi meccs egyébként igazi csoportrangadó lesz: Montenegró háromból három győzelemmel vezeti a G jelű ötöst, míg Anglia két meccsből kettőn zárt sikerrel, Bulgária és Svájc sem okozott gondot Capellóéknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik