Foci

Alex Ferguson Neuerre hajt

A Manchester United együttesénél rövidesen akut problémává válhat Van der Sar pótlása – a holland helyett német érkezhet.

A Manchester United a német válogatott kapusával, Manuel Neuerrel szeretné pótolni a hamarosan nyugdíjba vonuló holland klasszisát. Korábban az is felvetődött, hogy Van der Sar még ősszel befejezi, ám a klub prominensei rábírták az öreg harcost, egy esztendőt még húzzon le az Old Traffordon. Ám sürgősen pótolniuk kell.

Van der Sar októberben ünnepli negyvenedik születésnapját, s amennyiben az angoloknak sikerülne megszerezni a németet, egy 24 éves léphetne a nyomába, hosszú időre megoldva a United gondjait. Neuer ugyanakkor nem olcsó (mintegy 20 millió eurót kóstál), ráadásul nem a manchesteriek az egyetlenek, akik figyelemmel követik – a Bayern is résen áll.

A játékos elégedetlen a Schalke csapatánál kialakult helyzettel, és elsősorban egy dolgot szeretne, nagyon: játszani a Bajnokok Ligájában. Ezt valószínűleg Manchesterben vagy Münchenben is garantálnák neki.

„Nem tetszik az, ami jelenleg a Schalkénál folyik” – öntött tiszta vizet a pohárba a Kickernek nyilatkozó kapus. „Remélem, hogy magunkra találunk, és ismét úgy játszunk, ahogy az egy bajnoki ezüstérmestől elvárható. 2012-ig érvényes a szerződésem Gelsenkirchenben, és azt többször is elismételtem már, hogy ezt a szezont a Schalke játékosaként szeretném befejezni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik