Foci

Mourinho elengedné Kakát

A Real portugál szakvezetője jelezte, hogy nem tartóztatja a játékost, amennyiben az távozni szeretne.

A hét slágertémája: Kaká esetleges milánói visszatérése. Bár azt még nem tudni, a két lombard óriás, az Inter és a Milan közül melyik lehet esetleges célállomás, a Real Madrid úgy tűnik, nem gördít akadályt a brazil olaszországi visszatérése elé. Jose Mourinho igazából nem is számol a brazillal, aki nem fér bele az elképzeléseibe.

Kaká az őszi idény során már nem játszhat, így a Real nélküle veselkedett neki a háromfrontos – BL, bajnokság, kupa – harcnak, s eddig nem teljesít rosszul, sőt, a Kaká posztján játszó Mesut Özil a spanyolok egyik legjobbja, míg a szintén „Kaká-alternatíva”, szélen játszó Angel Di Máriára sincs különösebb panasz.

Az AS úgy értesült, Mourinho már beszélt a futballistával, s bár szeptemberben még a portugál tűnt a brazil eladása előtti egyetlen akadálynak, kiderült, hogy a csapatát Özil köré építő, s a német-török helyettesének a szintén fiatal Canalest jelölő Mourinho sem marasztalja a brazilt, aki szabadon választhat majd a két olasz kérő közül.

Kaká spanyolországi karrierje távolról sem diadalmenet. A 2009 nyarán 68.5 millió euróért megszerzett támadó középpályás szinte végig sérüléssekkel küszködött,s ha játszott, meg sem közelítette azt a formát, amelynek következtében Milan-játékosként méltán nyerte el az aranylabdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik