Foci

Messi a válogatottba is visszatérhet

A Barcelona szélvészgyors argentinja akár már a japánok elleni barátságos meccsen magára öltheti az albiceleste mezét.

Mint ismert, Messi még az Atlético Madrid elleni rangadón kapott barátinak nem nevezhető csomagot Tomas Ujfalusitól, a fővárosiak cseh bekkje a hajrában tette egy kis időre partvonalon kívülre az aranylabdást.

Messi állapota ugyanakkor azóta rendbe jött, így akár Sergio Batista szövetségi kapitány is bevetheti a pénteki, Japán elleni összecsapáson.

„Messi teljesen felépült a sérüléséből, szóval akár már játszhatna is, de még nem mondom el az összeállítást, mert azt még a játékosok sem tudják. Annyi azonban biztos, hogy Messi fizikálisan készen áll” – idézi Batistát a Yahoo!. A tréner hozzátette, azért Javier Macherano lesz a csapatkapitány, mert nem szeretne plusz terhet tenni a Barca fiatal üdvöskéjének vállára.

„A hazád színeiben és a klubcsapatodban játszani az két teljesen különböző dolog. Ráadásul nem is mondanám, hogy Messi rosszul játszik nemzeti színekben” – védte meg sztárjátékosát a tréner. Mint ismert, a labdarúgót rengeteg kritika éri Argentínában, hogy míg a Barcelonával sikert sikerre halmoz, addig az albicelestében nem mindig a legjobb formáját nyújtja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik