Foci

Új neve van a labdarúgó NB 1-nek

A magyar bajnokság a szerdai megállapodásnak köszönhetően ezentúl Monicomp Liga néven fut.

Ismét van főszponzora az NB I-es labdarúgó bajnokságnak. Megállapodás született a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között, amelynek értelmében a cég névadó szponzorként támogatja jelentős összeggel a labdarúgó-bajnokságot – írja az mlsz.hu.

Az idei, 2010-2011 idényre vonatkozó szerződés értelmében a bajnokság új neve Monicomp Liga. A cég által biztosított összeg egészét – amelyet a felek üzleti titokként kezelnek – a klubokhoz továbbítja az MLSZ, ezzel is hozzájárulva a bajnokság színvonalának emeléséhez.

A Monicomp Zrt. azért döntött a szponzoráció mellett, mert üzleti alapon, de a közösségért felelős vállalatként ily módon is növelni kívánja ismertségét és presztízsét. A vállalat egyben példát is kíván adni az üzleti szféra szereplőinek, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt a labdarúgás támogatásában.

A Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. cégösszeolvadással a pénzügyi szektor IT és logisztikai szolgáltatói körében meghatározó tényezővé vált 2010-ben. A cég az OTP Bank tulajdonában van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik