Foci

Muntari: ha nem játszok, elmegyek

A ghánai focista szerdán beszélt arról, hogy kevés játéklehetőség esetén elhagyja az Internazionalét.

Az Inter középpályása bocsánatot kért azok után, hogy nem vett részt a csapata edzésén, ezért nem is léphetett pályára a Juventus elleni hétvégi rangadón, amely egyébiránt gól nélküli döntetlennel végződött.

A goal.com idézi a La Gazzetta dello Sport hasábjait, ahol az olvasható, Muntari nemcsak Rafael Beniteztől, hanem Javier Zanetti csapatkapitánytól és Marco Branca csapatvezetőtől is elnézést kért távolmaradásáért. Állítólag magyarázatot is adott a kihagyásra, és elmondta, nem akart feszültséget okozni a csapaton belül.

Pár órával később újságíróknak már másfajta hangot ütött meg a középpályás, egyenesen azt mondta, kispadozás esetén fogja a sátorfáját.

“Távozni az Interből? Miért ne, én egy futballista vagyok, nem pedig olyan valaki, aki csak felveszi a fizetését” – mondta a skysport.com riporterének. “Nagyon szeretek játszani, ambíciózus vagyok, mindennap a pályán akarok lenni. Az én helyem ott van, nem a kispadon. Csalódott vagyok, ha nem állhatok a csapat rendelkezésére” – így a szókimondó Muntari, aki kétségtelenül több lehetőséget kapott a Mourinho-érában, mint jelenleg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik