Foci

Holland védőt venne a Wolfsburg

A nyáron alaposan bevásárló 2009-es német bajnok télen tovább erősítené védelmét.

A nyári átigazolási időszakban az új edzővel nekilóduló Wolfsburg szinte minden csapatrészébe vett egy-egy klasszist, ám ennek ellenére nem rajtolt jól, igaz, a teljesítményt a sérüléshullám is befolyásolta. A vb-bronzérmes, s Dél-Afrikában remeklő Arne Friedrich például egy meccset sem játszott új klubjában.

Az első három meccsét elvesztő VfL azóta magára talált, hét forduló alatt szerzett tíz pontjának köszönhetően jelenleg nyolcadik, viszont az egyaránt „palermói gyökerekkel” rendelkező Barzagli-Kjaer (2008-ban a dán épp a Németországba távozó világbajnok helyett igazolt Szicíliába) belső védőkettős továbbra is sokat bizonytalankodik.

Steve McClaren együttese így újabb középső védőt szeretne, s az angol menedzser az Everton játékosát, John Heitingát nézte ki magának. A 26 esztendős holland válogatottat a németek augusztus végén is „kerülgették”, de végül nem maradt idő az üzletre.

A Daily Mail úgy értesült, a wolfsburgiak januárban ismét felveszik a kapcsolatot a liverpooliakkal, ám úgy tűnik, komoly konkurenciával szembesülnek, hisz a pocsék formában lévő Bayern is középső védőt keres. A játékos árát 12 millió euróra becsülik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik