Foci

Csapatértekezlet Kecskeméten a gyenge rajt miatt

A kedd délelőtti edzés után összegyűltek a KTE-Ereco labdarúgói az öltözőben és a vezetőkkel beszélgettek.

Rózsa Pál, a Kecskemét egyik tulajdonosa látogatta meg a focistákat. A tulajdonos több témát érintve, olykor részletekbe menően elemezte a csapat helyzetét, a legutóbbi mérkőzést, valamint a bajnokság többi találkozóját, majd elmondta elvárásait is – írja a kecskemetite.hu oldal.

Eszerint mostantól kizárólag olyan labdarúgók játszhatnak KTE-mezben, akik már az edzéseken maximális koncentrációval futballoznak, és így tesznek a mérkőzéseken is. Hogy az elmúlt időszak ne múljon el nyomtalanul, első lépésként a játékosok jövedelmét, amelyet eddig minden érintett teljes egészében megkapott, ezután jelentősebb mértékben köti a klub az eredményességhez.

A játékoskeretben egyelőre nincs változás, mindenki maradhatott az NB I-es öltözőben, de jelzésértékű, hogy az utánpótlásból a nyáron felkerült Tölgyesi Viktor és Szabó Tamás mellé négy, eddig az NB III-ban, vagy az ifjúsági csapatban szereplő tehetséges fiatal, Nagy Viktor, Balogh Marcell, Tölgyesi Viktor és Patvaros Zsolt csatlakozott, ők is ott voltak a megbeszélésen és a délelőtti edzésen is. Nekik Rózsa Pál külön elmondta: nem elsősorban tőlük várja a sikert, ám az, aki bizalmat kap a meccseken, feltétlenül éljen a lehetőséggel.

A Kecskemét egyébként a hétvégén is játszani fog a válogatott mérkőzés ellenére, október 9-én, szombaton pótolják be a Haladás elleni, elhalasztott mérkőzést a Széktói-stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik