Foci

Vágó Attilát is menesztették

A Szolnoki MÁV FC és a szakember közös megegyezéssel szerződést bontott hétfőn délelőtt.

Mint ismert, a Szolnok a 9. fordulóban súlyos, 4-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a a bombaformában lévő Siófoktól. A csapat az eddigi kilenc lejátszott mérkőzéséből egyet nyert meg, emellett két döntetlen és hat vereség az együttes mérlege. A bajnokságban eddig a MÁV rúgta a legkevesebb gólt, szám szerint hatot, míg a harmadik legtöbbet kapta.

„Ma délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontottunk Vágó Attila vezetőedzővel. A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját. Egyelőre senkivel nem tárgyaltunk, nincs jelöltünk, így még neveket sem tudok mondani, akivel felvettük volna a kapcsolatot” – nyilatkozta a szoljon.hu-nak Ferencz Gábor, a klub elnöke.

Ferencz ezután elmondta, hogy azzal a vezetőség is tisztában van, hogy a télen mindenképpen erősítésre van szükség, ha az élvonalban akar maradni a csapat. Amíg az új edző nem érkezik meg a Tiszaligetbe, Romanek János pályaedző, Tóth Dénes klubigazgató és az edzősködésbe már belkóstolt Pető Zoltán vezeti a foglalkozásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik