Foci

Mourinho ismét kiosztotta a kétkedőket

A portugál a Depor elleni 6-1- ellenére is alakuló csapatról beszél, és továbbra sem szereti a kérdéseket.

A Real Madrid javuló játékkal 6-1-re „lebontotta” a Deportivo la Coruna együttesét, a galíciaiaknak kiosztott hat gombóc ellenére a madridi szakvezető, Jose Mourinho úgy véli, rengeteg még a munka, az eredményekből – egyelőre – nem lehet kiindulni. A portugál a szurkolóknak is üzent: nem a 6-1 a standard.

A Real a harmadik helyen tanyázik, s mivel a Barcelona botlott a Mallorca ellen, a madridiak mögé került. Mourinho szerint ugyanakkor együttesének még fejlődnie kell, igaz, azt elismerte, hogy jó úton járnak.

„Ok, legyőztük a Deport 6-1-re, de ettől még nem mi vagyunk a világ legjobbjai” – értékelt a szakvezető az Eurosportnak. „A csapat változik, olykor kísérletezek, és ezen az sem változtat, hogy vasárnap jól jött ki a lépés, és szurkolóink is vastapssal búcsúztatták a csapatot.”

„A munkám folytatódik” – folytatta Moruinho, aki a kétkedőket ismét kiosztotta. „Ha valakinek kétsége van az edzői felkészültségemmelkapcsolatban, annak azt is meg kellene válaszolnia, hogy milyen az optimális edző. Három BL- és hét bajnoki cím kell ahhoz? Én két BL-t és hat bajnokit nyertem, így leülhetek a kispadra? Ha igen, nagyszerű. Akkor folytathatom a munkám.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik