Foci

Ma este Ferencváros – MTK örökrangadó

Garami József, az MTK szakmai igazgatója már a kezdőcsapatot is kihirdette a találkozóra.

Az MTK mindössze hét percet játszott a múlt héten, hiszen áramszünet miatt félbeszakadt a Kaposvár elleni találkozója. A Fradi viszont a Vasas idegenbeli 3-1-es legyőzésével hangolt az örökrangadóra.

Prukner László szerint háromesélyes a mai mérkőzés: “Az MTK egy jól működő szisztémára épülő csapat, amelyből ha kikerül két-három, de akár négy-öt fogaskerék, szinte azonnal pótolni tudják. Egy kreatív focit játszó együttes ellen kell készülnünk, amely jól kezdte a bajnokságot, jó passzban van, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok” – nyilatkozta a vezetőedző az ftc.hu oldalnak.

A Ferencváros edzője azt is elmondta, Marek Heinzre és Djordje Tutoricra sem számíthat.

Garami József viszont már ki is hirdette kezdőcsapatát, melyben ott vana bombaformában lévő Tischler Patrik is. Az MTK a Szatmári – Vukadinovics, Szekeres, Sütő, Vadnai – Gál, Pátkai – Szabó Á., Kanta, Pál A. – Tischler kezdővel veszi fel a versenyt.

“A Ferencváros sok kritikát kapott, de ha a tabellára tekintünk, akkor azt látjuk, hogy 13 pontja van, és egy győzelemmel a közvetlen élmezőny tagja lehet. Jó és bőséges a játékosanyag, és ami még nagyon lényeges, hogy a szurkolókkal is helyreállt a viszony, így a B-közép ismét a zöld-fehérek 12. embere. A Vasas ellen nagyon hajtottak, gondolom, hogy hazai pályán hatványozottan igyekszenek majd bizonyítani” – vélekedett a kék-fehérek mestere az mtkhungaria.hu kérdése után.

Pénteken még egy mérkőzést rendeznek, a Pápa 17 órától fogadja a Videoton együttesét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik