Foci

Barrios kimaradt a paraguayi válogatottból

A dortmundi Lucas Barrios szereplésétől eltekint a paraguayi válogatott szövetségi kapitánya.

A Borussia Dortmund remek formában lévő támadója, a szezonban már ötgólos Lucas Barrios nem tagja az Ausztrália és Új-Zéland elleni barátságos mérkőzésekre készülő paraguayi keretnek, ellenben Nelson Haedo Valdéz imét meghívót kapott Gerardo Martino szövetségi kapitánytól.

“Valdézt a legutóbbi meccseken azért nem szerepeltettem, mert éppen akkor csatlakozott új csapatához, amelynek szüksége volt rá. Most viszont ismét számítunk a játékára, Barrios viszont ezúttal marad a Borussia Dortmundnál” – magyarázta Gerardo Martino. A szövetségi kapitány Justo Villart, a Valladolid kapusát, valamint Roque Santa Cruzt, a Manchester City támadóját is beválogatta a 21 fős keretébe, annak ellenére, hogy két játékos nem szerepel a klubcsapatában.

A vb-n egészen a negyeddöntőig jutott paraguayi válogatott soros ellenfelei, Ausztrália és Új-Zéland ugyancsak ott voltak Dél-Afrikában. Martino legénysége mind a kettővel idegenben csap össze: október 9-én Sydneyben, három nappal később pedig Wellingtonban vendégszerepel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik