Foci

Juhász Roland Tischler Patrikot dicséri

A hétvégén ismét nagy derbi lesz a Soproni Ligában: az FTC-MTK örökrangadó kapcsán sokan elmondják véleményüket.

Így tett Juhász Roland, az MTK egykori, az Anderlecht jelenlegi védője is. Szerinte van potenciál a Hungária körúti csapatban, képes lehet legyőzni a Ferencvárost.

– Az MTK jól kezdte a szezont, eddig várakozáson felül szerepel egykori csapatom – nyilatkozta Juhász az mtkhungaria.hu oldalnak. – Pénteken jó meccsre számítok, mert a Fradi is kezd kilábalni a hullámvölgyből, amelybe sodródott az Újpest és a Siófok elleni meccs miatt. Kiélezett mérkőzésen abban reménykedem, hogy fiatal csapatunk folytatja jó szereplését és győz a Ferencváros otthonában.

Juhász szerint stabil és szervezett az MTK védelme, ez pedig Garami József szakmai igazgatónak köszönhető. A válogatottból kirobbanthatatlan bekk beszélt a fiatalokról is.

– Ismét több tehetséges játékos van a csapatban. Ki kell emelnem Tischler Patrikot, aki megtestesíti azt a klasszikus MTK-támadót, aki fejjel és lábbal is egyformán veszélyes. Azért nem mondhatom, hogy hosszú távú megoldást jelent csatárposzton, mert ha így folytatja, nem sokáig fog a Hungária körúton futballozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik