Foci

Adriano megújult

Legalábbis a Roma brazil támadójának anyja így látja.

Mint ismert, Adriano utóbbi évei nem voltak túl rózsásak, miután édesapja meghalt, otthagyta az Intert és hazájában, a Flamengóban játszott. Ő maga is beismerte, hogy ekkor a kelleténél többször nézett a pohár fenekére, féktelen bulijai és kétes hírű cimborái miatt pedig állandó szereplője volt az újságok címlapjainak.

A nyáron aztán leszerződtette őt a Roma, édesanyja szerint pedig ez a váltás jót tett neki.

„Most már olyan, mint minden más normális ember, élvezi az életet a barátaival. Sosem fogja feldolgozni az apja elvesztését. Egy favellában született, a gyerekkori barátai meg rossz emberek. Most azonban megújult. Örökké hálásak leszünk Massimo Morattinak, az Inter elnökének, úgy kezelte, mintha a fia lenne. Pénzt adott nekünk, törődött a családunkkal. A Roma aztán új lehetőséget biztosított a fiamnak és úgy gondolom, hogy nem hozott rossz döntést a klub” – mondta Adriano édesanyja a Triba Footballnak.

Adriano a szezont sérüléssel kezdte, az utóbbi időben azonban már ott sertepertél a Roma kispadja körül, a Bajnokok Ligájában már be is cserélte őt Claudio Ranieri, a farkasok vezetőedzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik