Foci

Szivics jön, ha hívják

A hétfőn távozó Urbányi István utódját még mindig keresi a Kecskemét, a szerb szakember is képbe került.

A baon.hu kereste fel a KTE korábbi sikeredzőjét, aki jelenleg a szerb U21-es válogatott szövetségi kapitányaként tengeti mindennapjait. Tomiszlav Szivics volt az a tréner, aki elsőként vezette az élvonalba a hírös város focicsapatát, az első élvonalbeli szezonban pedig egyenesen az ötödik helyig menetelt a gárdával.

„Profi edző vagyok, ha megfelelő ajánlatot kapok, azon elgondolkodom. Kecskemét, ezen belül a Kecskeméti TE életem legszebb emléke, sok barátot szereztem a városban, a klubban. S ha a barátok hívnak, akkor én segítek. Miért ne?” – nyilatkozta Szivics a megyei portálnak, bár azt nem árt tudni, hogy hivatalosan még senki sem kereste fel a szakembert.

A hétfőn távozó Urbányi István menesztése kapcsán friss információ, hogy Rózsa Pál, a klub többségi tulajdonosa a városi televíziónak elmondta, amennyiben nincs a Paks elleni meccsen Montvai hajrábeli gólja, a fiatal vezetőedző még mindig a csapatnál lenne.

„Keressük a megfelelő személyt. Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók közül sokan újra Szivicset szeretnék. Soha sem mondom, hogy soha, de nem akarunk elkapkodni semmit sem” – mondta a klub első embere Tomiszlav Szivics kapcsán.

Jelenleg Losonczy László és Szabó István készíti fel a labdarúgókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik