Foci

Raúl gólt lőne a Benficának

A Real Madridtól érkező Raúl a hétvégén megszerezte első németországi gólját, és reméli, hogy a Benfica elleni, szerdai Bajnokok Ligája-meccsen is betalál.

Raúl nem kevesebb mint 599 percet várt első németországi góljára, amely pontot ért a Mönchengladbach elleni hétvégi bajnokin. A spanyol csatár megkönnyebbült attól, hogy végre betalált, és a szerdai, Benfica elleni mérkőzésén is góllal segítené a Schalkét.

“Már nagyon ki voltam éhezve a gólra, és amikor végre betaláltam a kapuba, valósággal megkönnyebbültem, remélem, az újabb találatra csak szerda estig kell várnom” – mondta a 33 éves veterán támadó, aki a Real Madrid színeiben 66-szor volt eredményes a Bajnokok Ligájában.

Felix Magath vezetőedző nem titkoltan Raúlra építi a taktikát, és a spanyol csatár úgy véli, ezzel könnyebben helyzetbe kerülhet, és gólt, gólokat szerezhet, így segítheti a kilábalást.

A Schalke ugyanis alaposan beragadt a rajtnál, hat Bundesliga-meccsén mindössze négy pontot szerzett, és a BL-ben is vereséggel, a Lyon elleni 0-1-gyel kezdett. A soros ellenfélnek, a Benficának három pontja már van a legrangosabb európai kupasorozatban, miután legyőzte Hapoel Tel-Avivot, ugyanakkor 17 meccsen egyszer sem tudott nyerni Németországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik